Top kwaliteit en garanties

Top kwaliteit en garanties

Graag gaan we op de ouderwetse manier een persoonlijk gesprek met u aan. Wij willen u namelijk goed advies geven en zijn van mening dat dat niet per telefoon of google kan. Mocht u besloten tot een installatie van Zonnis dan mag u rekenen met een installatietijd van 4 tot 6 weken. Voordelen van de besparing

Daarna nemen onze specialisten het over en meten alles tot in het detail uit. Uw installatie wordt met speciale software berekend en hier ontvangt u een afschrift van.

De montage zelf duurt meestal 1 dag. Dit is wel afhankelijk van het weer en het aantal panelen. Al onze montages worden verzorgd door ervaren installateurs. Al onze monteurs zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring met veiligheidsmiddelen, zoals het werken met life-lijnen, steigers en hoogwerkers.

Wij kopen voor u enkel het beste van het beste in. En daar profiteert u van. Van de zwaarste onderbouw die jaren op uw dak blijft liggen tot panelen met de beste gegarandeerde opbrengsten. En de fabrikanten van onze omvormers, die hebben ook al decennia ervaring.

Alleen het beste is goed genoeg!

Daarom werkt Zonnis met Solarwatt panelen.

Zonnis B.V.

  • Ericssonstraat 2
  • 5121 ML Rijen
  • 076 544 9869
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • KVK-nummer:¬†59447877

Social media