Zonnepanelen zonder investering vooraf

Ons concept

In 2009 introduceerde Zonnis Zonnepanelen zonder investeren. Inmiddels hebben we meer dan 3500 huishoudens voorzien van een hoogrendements PV installatie waar door onze klanten nog jaren van geprofiteerd gaat worden. Wilt u gebruik maken van de regeling ‘Zonnepanelen zonder investering’ ? Dan betaalt u de investering met de maandelijkse besparing die u realiseert op uw energierekening door plaatsing van de zonnepanelen. Een van onze adviseurs rekent u van A tot Zonnis voor wat uw persoonlijke plaatje wordt met een installatie en zonder installatie. Wacht niet langer en maak een afspraak om meer te weten: 076 544 98 69 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Rendement

Ja, en op twee manieren zelfs. Uw stroomrekening gaat omlaag en uw maandelijkse uitgaven gaan naar beneden, vanaf dag 1! De energieprijzen blijven stijgen. In 2018 gaat de rekening weer fors omhoog. De overstap naar een duurzame oplossing komt meer en meer binnen handbereik. Zeker als u zich realiseert dat Zonnis panelen installeert met de laagst mogelijk degradatiewaarde. Dus een lange levensduur en een directe besparing op uw maandelijkse kosten.

BTW terug

Hoeveel BTW kunt u terugkrijgen? Ja, u ontvangt BTW terug. Voor hoelang deze regeling nog in stand blijft kunnen wij niet aangeven maar tot die tijd profiteert u door uw Eigen EnergieCentrale van de BTW teruggaafregeling. Als u de BTW terugrekent dan komt u op ongeveer 17% uit. Dat hangt natuurlijk af van uw persoonlijke situatie en het aantal panelen geplaatst maar kan behoorlijk oplopen (in de meeste situaties boven de € 1.000,00). In ieder geval ook weer iets wat wij voor u begeleiden en volledig afronden.

Zonnis B.V.

  • Ericssonstraat 2
  • 5121 ML Rijen
  • 076 544 9869
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • KVK-nummer: 59447877

Social media